сервис резервирования лекарств
+38 044 22 105 12
@: info@farmalad.com.ua
Каталог лекарств

НОВА МЕТА ТАРГЕТНОЇ ТЕРАПІЇ ОСТЕОПОРОЗУ — ІНГІБІТОР RANKL ДЕНОСУ

15 Февраля 2024
Побічні ефекти та низька прихильність до тривалої терапії — основні причини неефективності протиостеопоротичної терапії. Відкриття сигнальної системи, що складається з рецептора активатора ядерного фактора κВ (RANK), його ліганда (RANKL) і остеопротегерину (OPG), що є основним регулятором процесів диференціювання, функціонування та апоптозу остеокластів, здійснило прорив у розумінні патофізіології остеопорозу.

Проблема медикаментозної терапії остеопорозу лишається актуальною, незважаючи на великий вибір схвалених засобів. Побічні ефекти та низька прихильність до тривалої терапії — основні причини неефективності протиостеопоротичної терапії. Відкриття сигнальної системи, що складається з рецептора активатора ядерного фактора κВ (RANK), його ліганда (RANKL) і остеопротегерину (OPG), що є основним регулятором процесів диференціювання, функціонування та апоптозу остеокластів, здійснило прорив у розумінні патофізіології остеопорозу. Відомості про вирішальну роль RANKL у пришвидшенні резорбції кістки привели до створення нових лікарських препаратів, механізм дії яких заснований на інгібуванні RANKL. Представником цієї групи препаратів є деносумаб — повне людське антитіло, високоспецифічне до RANKL, яке імітує дію остеопротегерину на RANKL. Отже, патогенетична терапія при постменопаузальному остеопорозі з цільовим впливом на ключовий процес активації та виживаності остеокластів — cигнальний шлях RANKL/RANK/OPG — багатообіцяюча стратегія подолання багатьох недоліків існуючих схем лікування, котра реалізувалася винаходом інноваційної молекули деносумабу. Клінічні дослідження за участі більше ніж 10 тис. пацієнток переконливо довели ефективність деносумабу в запобіганні остеопоротичним переломам основ­них локалізацій порівняно з плацебо, більш потужний антирезорбтивний ефект порівняно з алендронатом, сприятливий профіль безпеки і високий рівень прихильності пацієнток до лікування. Деносумаб продемонстрував повну оборотність антирезорбтивних ефектів без накопичення в кістковому матриксі, довготривалу безпеку (>5 років) і керованість небажаними ефектами.

Посилання на каталог засобів, що впливають на структуру і мінералізацію кісток https://farmalad.com.ua/catalog/atc--M05B.htm



09 Февраля 2024
Препарат, який зараз тестується, працює не на знищення ліпопротеїну А (Lp(a)) після його утворення. Він запобігає його утворенню в організмі. У Monash Health вирішили перевірити, як він працює. Вчені випробували його на 114 добровольцях різного віку, походження і статі.
31 Января 2024
Життя чоловіка з передінфарктним станом було врятовано під час першої в Україні операції на серці із застосуванням інноваційного робота Da Vinci, яку було проведено у Львові.
18 Января 2024
Єгиптський дієтолог розкрив секрети похудіння
12 Января 2024
Поздоровляємо всіх батьків, кому пощастило на донечок!
01 Января 2024
З прийдешнім Новим Роком, щановні клієнти!
25 Декабря 2023
Пару слов о том, что мы с вами в эти дни, сопереживаем и готовимся к новому году
14 Декабря 2023
Мы делимся с вами информацией как лучше прожить застолье, по совету диетологов
07 Декабря 2023
Мифы и правда о генерических препаратах
01 Декабря 2023
С профессиональным праздником – Днем невролога!
24 Ноября 2023
Правительство поддержало законопроект, который запретит проявления такого «сотрудничества». В дальнейшем законопроект должен рассмотреть Верховная Рада.
Ваша корзина
6 позиций,
на сумму: 487,35 грн.
ЭСТРИОЛ-М / estriol-m 1 х Заказ
ПРЕГНИЛ (Хорионический гонадотропин) / pregnyl 1 х Заказ
ТАМОКСИФЕН-Здоровье / tamoxifen-zdorove 1 х 190.74
БИСОПРОЛОЛ-Тева / bisoprolol-teva 1 х 55.73
СУЛЬФОДЕКОРТЭМ мазь (Гидрокортизон) / sulfodecortem 1 х Заказ
КЛИВАС 10 (розувастатин) / klivas 10 (rosuvastatin) 1 х 240.88
покажи, где
болит
Способы оплаты
Помощь
Регистрация
Пройдите простую регистрацию до или после заказа
Подробнее
Условия доставки лекарств по Украине
Служба доставки лекарств Фармалад работает для Вас без праздников и выходных.
Подробнее
Поиск препарата
Поиск поможет Вам найти интересующий Вас препарат, даже если Вы не уверены в правильности его написания
Подробнее
Возврат и обмен медикаментов
Лекарственные средства должного качества не подлежат обмену или возврату.
Подробнее
Оформление заказа
Нажмите на кнопку «Заказать» и переместите выбранные медикаменты в «Корзину заказа»
Подробнее