сервис резервирования лекарств
+38 044 22 105 12
@: info@farmalad.com.ua
Каталог лекарств

лікар-хірург Назія Маюра прокоментувала рейтинг заспокійливих

17 Апреля 2024
Шокуюче зізнання лікарки-хірурга

Всі перелічені нижче заспокійливі препарати мають седативний ефект. Проте кожен з них має різні протипоказання та побічні ефекти. Тому спочатку слід проконсультуватися з лікарем і лише після цього приймати рішення про придбання того чи іншого засобу. Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я.

Отже, що ж саме так збентежило хірурга, ось вичерпний перелік з сайту liki24:

Адаптол

Гліцисед

Персен

Валеріана

Фенібут

А що ж думають фахівці порталу liki24, далі пряма мова:

"Багато хвороб виникає саме через нерви. Точніше, через неправильну реакцію нервової системи на подразник.

Скажений ритм життя у великому місті, напружена робота, соціальна відповідальність — все це навантажує нашу ЦНС. Що можна зробити, щоб допомогти їй?

  • По-перше, варто менше нервувати. Цю пораду дуже люблять давати лікарі, але як то зробити — не кажуть, на жаль. Людський організм не має рубильника, який би “вимикав” нерви.
     
  • По-друге, варто дотримуватися здорового способу життя. Правильне харчування, адекватні фізичні навантаження, достатня кількість сну. Так, це дійсно працює, але лише як превентивні заходи.

А що слід робити тим людям, які вже мають розхитану нервову систему? Єдиний розумний вихід — звернутися до спеціаліста: психолога, психотерапевта чи невролога. Скоріш за все, він призначить вам один із заспокійливих препаратів. "



06 Апреля 2024
Рейтинг найкращих фармацевтичних компаній України за 2023 рік від Ukrainian Business Award
05 Апреля 2024
Багато симптомів СДУГ усуваються за допомогою поведінкової терапії та медикаментів; однак, навіть при комбінованому лікуванні, у третини пацієнтів все ще є симптоми.
28 Марта 2024
Препарат Вабадін (симвастатин) виробництва компанії БерлінХемі АГ (Менаріні Груп) за результатами нашого спостереження продемонстрував достатню гіполіпідемічну ефективність, яка за кількісними параметрами відповідає результатам великих клінічних досліджень, а також хорошу переносимість.
20 Марта 2024
Прихильники жорсткої доказової медицини запевняють, що експериментальних даних, що підтверджують користь гліцину, поки що недостатньо. Потрібно більше статистики.
15 Марта 2024
Замовляйте Вальпроком, знову в наявності
07 Марта 2024
Вчені Університетського коледжу Лондона (Великобританія) після багаторічного дослідження, в якому брали участь люди у віці старше 55 років, зробили свої висновки.
29 Февраля 2024
Багато хто звик вважати, що від синдрому дефіциту уваги та гіперактивності страждають хлопчики шкільного віку. Але у дівчаток його просто рідше діагностують і тому від СДУГ страждають, не знаючи свого діагнозу, у тому числі й дорослі жінки. Розбираємось, чому так відбувається
23 Февраля 2024
Медики назвали знайомий і дуже корисний для здоров’я серця продукт, що володіє унікальним складом і зменшує загрозу смерті на 45 відсотків.
15 Февраля 2024
Побічні ефекти та низька прихильність до тривалої терапії — основні причини неефективності протиостеопоротичної терапії. Відкриття сигнальної системи, що складається з рецептора активатора ядерного фактора κВ (RANK), його ліганда (RANKL) і остеопротегерину (OPG), що є основним регулятором процесів диференціювання, функціонування та апоптозу остеокластів, здійснило прорив у розумінні патофізіології остеопорозу.
09 Февраля 2024
Препарат, який зараз тестується, працює не на знищення ліпопротеїну А (Lp(a)) після його утворення. Він запобігає його утворенню в організмі. У Monash Health вирішили перевірити, як він працює. Вчені випробували його на 114 добровольцях різного віку, походження і статі.
Ваша корзина
8 позиций,
на сумму: 2386,30 грн.
НЕОГЕМОДЕЗ / neohemodez 1 х Заказ
ЭНТЕРОСГЕЛЬ / enterosgel 1 х 331.24
МЕФАРМИЛ 1000 (метформин) / mepharmil 1000 (metformin) 1 х Заказ
КОМПЛИВИТ СЕЛЕН / complivit selen 1 х Заказ
Ив КЕР, ИвКЕР / evecare 1 х Заказ
ФАРМАТЕКС тампоны вагинальные / pharmatex 1 х Заказ
РЕСКЬЮ РЕМЕДИ (БАХ) / rescue remedy (bach) 1 х Заказ
ОБЗИДАН (Пропранолол) / obsidan (propranolol) 1 х 2055.06
покажи, где
болит
Способы оплаты
Помощь
Регистрация
Пройдите простую регистрацию до или после заказа
Подробнее
Условия доставки лекарств по Украине
Служба доставки лекарств Фармалад работает для Вас без праздников и выходных.
Подробнее
Поиск препарата
Поиск поможет Вам найти интересующий Вас препарат, даже если Вы не уверены в правильности его написания
Подробнее
Возврат и обмен медикаментов
Лекарственные средства должного качества не подлежат обмену или возврату.
Подробнее
Оформление заказа
Нажмите на кнопку «Заказать» и переместите выбранные медикаменты в «Корзину заказа»
Подробнее